sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Tiiviitä viikonloppuja

Taas on jo sunnuntai ja huomenna uuden viikon alku. Meillä uusi viikko alkaa jännittävissä merkeissä, pienimmän korvat putkitetaan. Hänellä ei määrällisesti ole ollut korvatulehduksia paljon, mutta korvat eivät parane lääkkeillä. Joten kokeillaan josko putket toisivat helpotuksen.

Yläkerran remontti on pian valmis, katto on saanut nyt viikonloppuna maalia päälleen, seinien maalaus jatkuu ensi viikolla ja ensi viikonloppuna päästään hiomaan ja maalaamaan lautalattia.



 Neulerintamalle ei uutta, edelleen sukkatehdas käynnissä. Nuun sukat valmistuivat, Ne neuloin 7 veljestä langanlopuista, mitä vielä on jäljellä. Itseasiassa, Novitan lankoja on minulla paljon, ja motivaatio niistä neulomiseen on nolla. Kun on päässyt neulomaan ihania sukkalankoja, niin perus seiskaveikkaan palaaminen tuntuu vaikealta. Olen myös ollut pettynyt Novitan lankojen nykyiseen laatuun, sukat eivät enää kestä pesua, vaan vanuttuvat ja venyvät kumman näköisiksi. Ja eivät kestä.



Joonaksen sukat vielä vähän kesken kun välitöikseni tein pikkupojille kevääksi pipot. Niistä kuvia myöhemmin. Tässä alla kuva Isagerin Merilinistä neulotusta toisesta kevätpiposta. Merilin on ihana lanka, yksi suosikeistani.



Seuraavaksi teen itselleni pitkät polvisukat Väinämöisen viikonloppu-väristä ja pikkupojille alpakkalapaset kevääksi. Ompelukonekin huutelee, pari ihanaa kangasta odottaa inspiraatiota. Ehkä aurinko tuo sen tullessaan. Toivotaan näin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti